dinsdag 26 augustus 2014

Introductie dagen HCEM

Woensdag 20 augustus begonnen de introductie dagen op Landstede. 3 dagen lang werden wij volgepropt met informatie over onze nieuwe opleiding. Erg interessant wat Dhr. Faber ons allemaal kon vertellen over de komende 3 jaar.

Woensdag heb ik kennis gemaakt met de rest van onze HCEM groep, een aantal had ik al ontmoet op de kennismakingsdag. In het begin was het allemaal nog een beetje onwennig, maar dat trok al snel bij. Het is erg leuk om met mensen samen een opleiding te doen als je je in de zelfde dingen interesseert. Woensdag hebben we in groepjes gewerkt aan een woord web over wat wij van de opleiding verwachtte.

Op donderdag werden we in groepjes ingedeeld en kregen we een bepaald onderwerp over onze opleiding waarvoor we een presentatie moest voorbereiden. Ik mocht met een mede student aan de gang met het onderwerp : 'wees oprecht'. We vonden dat een moeilijk onderwerp om 10 minuten over te praten, maar dat ging uiteindelijk beter als gedacht.

Op vrijdag moesten we onze presentatie presenteren aan 2 docenten van de opleiding, de klas en natuurlijk aan meneer Faber. Alle presentaties waren zeer verrassend. En wij waren uiteindelijk ook tevreden met het resultaat.