maandag 27 oktober 2014

Hoger op

De tijd gaat snel en de eerste 2 maanden zitten er bijna op. Na bijna 260 uur te hebben gewerkt de afgelopen 2 maanden ken ik het bedrijf al bijna op mijn duimpje.

Er komt steeds meer afwisseling en ik begin in het bedrijf steeds meet op te vallen. Dat vind ik erg fijn omdat ik nu als collega word gewaardeerd. In het begin dacht ik daar wel anders over. Ik krijg met sommige collega's echt een vriendschap wat natuurlijk heel prettig werkt.

Ik krijg steeds meer verantwoordelijk heden en dat vind ik echt super! Steeds meer nieuwe dingen die ik kan leren. Ik ben natuurlijk een volwaardige luiklopen, bij het luik weet ik en kan ik alles. Een hele goede basis voor de rest. Ik loop nu steeds vaker wijk waar ik meer verantwoordelijk heden door krijg. Met de kerst moet ik alleen in een wijk kunnen, daar heb ik zelf veel vertrouwen in omdat ik vind dat ik dat eigenlijk allang alleen kan!

Gister heb ik deur dienst gedraaid, dat vond ik echt super leuk! Gasten ontvangen, hun naar hun tafel brengen. En vooral het spelen met tafels om iedereen in het restaurant te kunnen 'proppen'. Ik moest de live on cooking verkopen en zoveel mogelijk mensen naar boven proberen te lijden. Dat vond ik erg uitdagend. Wij verkopen namelijk geen 'nee'. We bieden een alternatief, de hotelbar de lounge of de live on cooking.

Veel geleerd dus, en ik klim langzaam op de ladder naar boven!