vrijdag 22 april 2016

Buffetten op de banqueting

Het buffetje op de etage word ongeveer om de 2 a 3 uur veranderd naar het tijdstip. Dat begint met een ontbijt buffetje en zo word het na elk tijdstip van de dag aangepast. Hieronder een aantal voorbeelden van het buffet wat ik zelf heb gemaakt.
Dit is het lege buffet waarmee we elke ochtend beginnen met bouwen van een leuk buffetje.




Dit is het ontbijt buffetje voor alle gasten op zaal. Met croissantjes, koffie broodjes en chocolade broodjes aan de linkerkant. En huisgemaakte lekkernijen op de plateau´s. Aan de rechter kant staat yoghurt met honing en musli.





Daarnaast moeten alle koffie machines ook aan worden gezet en word er melk voor de cappuccino´s aangevuld. Alle gasten kunnen onbeperkt van het koffie&thee buffet genieten en van de lekkernijen.



Thee buffet & Sappen.



Hier staat voor de gasten heerlijk ijswater klaar.
Links : met citroen
Midden: Met sinasappelen
rechts: met limoen



Rond 2 uur word het buffetje veranderd en hebben de gasten geluncht bij het lunchbuffet beneden.
Links ligt vers handfruit.
Op de plateaus liggen verschillende koekjes & verschillende energie repen in stukjes. Boven op het plateau liggen ook verschillende nootjes. 
Rechts daarvan staan verschillende ´Monin´ siropen waarmee je je eigen drankje kan mixen met het ijs wat ernaast staat. 
Helemaal rechts staat een ijs-bokaal met yoghurt en gesneden vers fruit. 


Close-up buffet.




Als de gasten beneden in het restaurant aan het lunchen zijn hebben wij de tijd om alle afwas uit de zalen ze halen. Dit is daarvan het resultaat.




En als er tijd voor is... Is het koffie pauze !






1 opmerking: