donderdag 28 juli 2016

Terras bij Mercure Hotel Zwolle.

De zomer is weer in volle gang, de temperaturen lopen weer lekker op en dat betekend ... terrastime! Bij van der Valk heb ik heel wat dagen in de snikhete zon op het terras gelopen. Het verschil is wel groot als je het vergelijkt bij Mercure. Het terras is minder groot, en wat minder gewild. Dit komt voornamelijk omdat we gewoon heel veel zakelijke gasten hebben. Of heel veel toeristen die er overdag niet zijn omdat ze dingen aan het bekijken zijn. Toch zitten er regelmatig gasten op het terras om een lekker ontbijtje te eten, of om lekker te lunchen of om lekker te dineren. Ook een borrel drinken, of een frisje op het terras drinken is erg populair in de zomer. Dat is natuurlijk van zelfsprekend, want wie wil er nou binnen zitten als de temperaturen zo lekker zijn buiten?


Ons hotel zit natuurlijk aan de snelweg, en helaas je kan dat wel horen als je op het terras zit. Maar het is niet zo heel vervelend. Laatst had ik het erover met een gast, en ik stelde hem voor : Wat nou als je doet alsof het de zee is die je hoort? De gast lachte en zei, nou inderdaad het klinkt bijna precies het zelfde! 

De natuur om het terras heen is ook erg mooi en goed onderhouden. Er is heel veel groen om het gebouw heen en gasten vinden dat heerlijk. 


Op het terras maken we geen gebruik van runners of mensen die alleen de drankjes opnemen of eten brengen ect. Nee iedereen doet alles samen. Dat is wel prettig zo kan je het afwisselen als de temperaturen te hoog zijn om de hele dag in de snikhete zon te staan. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten