donderdag 28 juli 2016

De verschillende menukaarten - Mercure Hotel Zwolle

Bij Mercure Hotel te Zwolle, hebben wij verschillende menu kaarten. Vaak is het zo dat in het restaurant 1 menu kaart is waar alles op te vinden is. Bij ons ligt dat dus iets anders..

Dit is onze lunchkaart. Deze is dagelijks vanaf 11 uur s´ochtends beschikbaar tot 5 u in de middag. Op deze kaart vind je al onze lunchgerechten, zoals :´ salades, soepen, lunchspecials, eiergerechten en diverse belegde broodjes. Gasten kunnen eventueel ook gebruik maken van het lunchbuffet, als dat geopend is. Dit verschilt per dag.






Dit is onze diner kaart. Deze word geserveerd vanaf 5 u s´middags tot 10 u in de avond. Dat is ook het tijdstip waarop de keuken sluit. Deze gerechten zijn allemaal los te bestellen en hier geld nooit een speciaal arrangement voor. Je betaald dus alles per gerecht, ook als je een voor,-hoofd,- en na gerecht neemt. Het is een kleine kaart, en deze kaart word landelijk aangehouden bij de Mercure hotels die bij ons zijn aangesloten. Zo zijn wij dus ook niet bevoegd iets aan de kaart te kunnen veranderen als we dat zouden willen. 


Dit is ons Mercure 3 gangen- keuzemenu. Naast onze dinerkaart hebben we dit keuzemenu. Het is een 3 gangen keuzemenu voor 28,75 euro. Naast de 3 gangen kan je er ook voor kiezen om de gerechten afzonderlijk van elkaar te bestellen. De voorgerechten kosten 11,50, de soepen 6,50 de hoofdgerechten 21,50 en de desserts 6,50. Je kan het dus beter als menu kiezen zodat je goedkoper uit bent. Maar het is dus mogelijk om te combineren met de gewone diner kaart. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten