maandag 5 december 2016

Dineren bij de Smaakmakers.

Het restaurant bij Princess hotel Epe heet restaurant de Smaakmakers, bij alle aangesloten Princess hotels heten alle restaurants het zelfde.

Het restaurant hoort natuurlijk bij het hotel, maar is ook een begrip op zich. Ik denk dat wel 80% van de gasten in ons restaurant hotelgast is, de andere 20% zijn gasten van buitenaf. Voor een hotel vind ik dat er best wel veel gasten van buitenaf komen. Mede dit komt door de verschillende restaurant acties waar wij ons bij hebben aangesloten. Onder andere de Albert Hein actie, en de Jumbo actie. Hierdoor krijgen wij best wel veel aanloop van gasten die normaal nooit in ons restaurant zouden komen.

Bij Princess hotels hebben we dan ook bij elk restaurant de zelfde menukaart en natuurlijk ook de zelfde opzet van de kaart. Wij werken in 3 verschillende categorieën namelijk: lekker, heerlijke en culinaire gerechten. Bij de lekkere categorie staan de beginprijzen. Het is een soort van upgrade naar je eigen prijsklasse niveau kaart. Omdat je bij het heerlijke gedeelte 2,50 euro moet bij betalen en bij het culinaire betaal je 5,00 euro bij. Zo is een start menu voor-hoofd-na dus 27,50 euro en kan dit oplopen tot 42,50 per persoon. Daarnaast is er nog genoeg bij te bestellen zoals bijvoorbeeld frietjes of rozenvalaardappelen bij het hoofdgerecht. Onze kaart is er voor gemaakt dat je lekker uit eten kan voor weinig geld, maar je kan het altijd upgraden naar je eigen wensen. Ik denk dat onze kaart heel goed werkt, omdat zo iedereen zelf kan bepalen wat hij of zij graag wilt eten.

Bekijk de kaart: /dinerkaart Princess Epe



1 opmerking:

  1. voor een Hotel is dat zeker handig om het zo aan te sturen. De vraag is wel.....wat is de gemiddelde couvertprijs en wat houd je over na aftrek vanm alle extra kosten die je hebt van alle acties. Hopelijk is dat wel boven de streep anders loop je achteruit. Hierbij geldt, dat massa werkt.

    BeantwoordenVerwijderen